Geef uw leden een duwtje in de rug

Stimuleer de groei in uw sector en verhoog de impact en visibiliteit van uw leden.

Wij bieden begeleiding bij het opstellen van op maat kwaliteitsnormen en -labels én sectorspecifieke online zoekmachines.

Verhoog kwaliteit in uw sector

Een kwaliteitscertificaat op maat zorgt ervoor dat de practices in uw sector op een hoger niveau getild wordt. Ook mooi meegenomen, is dat de verbeterde processen vaak ook leiden tot hogere winstmarges.

Versterk uw reputatie

Door aandacht te besteden aan kwalitatieve dienstverlening versterkt u de positie van uw federatie.

Versterk de match tussen vraag en aanbod

Laat de gebruikers uit uw sector die dienstverlener vinden die beantwoordt aan hun specifieke vraag. Gebruik hiervoor de door ons op maat ontwikkelde zoekmotor.

Samen met Alimento-IPV (Initiatieven voor Professionele Vorming van de Voedingsnijverheid) heeft Management Information de FoodScan ontwikkeld – een “state of the art” kwaliteitsmodel voor de voedingindustrie. Hierdoor krijgen haar leden kwalitatieve opleidingen.
Voor de uitvoering van taken in veiligheidsgevoelige sectoren (bv. Petrochemie) dienen alle medewerkers te beschikken over die specifieke kennis en kunde om risicovolle taken uit te voeren in risicovolle omgevingen. Management Information heeft samen met BeSacc-VCA de SafetyScan ontwikkeld, waardoor de opleidings –en examencentra voor werknemers in deze sectoren geaudit kunnen worden om te zien of ze aan de nodige kwaliteitsvereisten voldoen.
WebScan is een kwaliteitssysteem dat werd ontwikkeld door Management Information in samenwerking met FeWeb (Federatie van Webbedrijven). Dit kwaliteitslabel heeft als doelstelling transparantie te brengen binnen de sector.
Dienstverlenervoordekmo-p-828x240 De kmop-norm is de norm die gebruikt wordt om dienstverleners die hun klanten subsidies willen aanbieden via de kmo-portefeuille te screenen. Management Information heeft deze norm voor de Vlaamse Overheid in opdracht van het Agentschap Innoveren & Ondernemen ontwikkeld.
Wil u net als de regio’s en ledenorganisaties van de andere sectoren begeleiding bij het opstellen van kwaliteitsnormen en -labels die rekening houden met de specifieke sectoriele of regionale eisen?

CONTACTEER ONS

Management Information nv Ninoofsesteenweg 1078 bus 1 B-1080 Brussel +32 2 414 25 00 info@maninfo.be Algemene voorwaarden Privacyverklaring Cookieverklaring

Copyright © 2019. Management Information. All Rights Reserved.