Professionaliseer Learning & Consulting in uw bedrijf

Het Qfor kwaliteitslabel staat voor professionalisme in het runnen van Learning & Consulting. Organisaties of bedrijfsdepartementen die over het Qfor kwaliteitslabel beschikken worden verder gestimuleerd tot continue verbetering. De erkenning van een professionele dienstverlening. Ook voor u ?
Dé onmisbare database voor Learning & Development. In Formbase vindt u meer dan 1500 opleidingsbedrijven, 160 consultingbureaus, 750 freelancers en meer dan 30.000 opleidingsprogramma’s. Inclusief meer dan 500 QforScan. Kortom, de beste tool om te kiezen voor de juiste partner.  
Meet de kwaliteit en de impact op korte en lange termijn van de opleidingen die u organiseert. Deze volautomatische registratie-, verwerkings- en analysetool ondersteunt u hierin en helpt u kort op de bal te spelen.
VERTROUWD DOOR:

Haal tot 70 % meer rendement uit uw bedrijfsopleidingen

Volg onze gratis cursus voor opleidingscoördinatoren met waardevolle technieken om opleidingstrajecten eenvoudig te beheren. Indien correct toegepast, leiden deze technieken tot het vermenigvuldigen van het rendement van de opleidingsinvesteringen. Hoe tot 70 % meer rendement halen ?
  • opleiding afstemmen op concrete bedrijfsnoden
  • deelnemers aanzetten tot toepassing op de werkvloer
  • lijnmanagers aan boord krijgen
  • trainers bijsturen en aanmoedigen
Deze workshop heeft mij duidelijk gemaakt dat opleidingen organiseren en evalueren geen project maar een evolutie is, waarbij de betrokkenheid van de lijnmanagers een zeer grote invloed heeft op het welslagen ervan.

Rudi Vangroedendael DSM/Citrique Belge

CONTACTEER ONS

Management Information nv Ninoofsesteenweg 1078 bus 1 B-1080 Brussel +32 2 414 25 00 info@maninfo.be Algemene voorwaarden Privacyverklaring Cookieverklaring

Copyright © 2019. Management Information. All Rights Reserved.